LMK Pakket

Om de gevolgen van de warmte inbreng (heat input) op de mechanische eigenschappen van een materiaal vast te stellen moeten lasbedrijven een LMK hebben. Dit wordt vaak door opdrachtgevers of vanuit wetgeving geëist. Bij de LMK wordt het proefstuk niet destructief (NDO) en destructief (DO) onderzocht in een geaccrediteerd laboratorium.

Om deze inverstering te minimaliseren en een zo breed mogelijk bereik van laswerkzaamheden uit te voeren heeft QA partners het LMK pakket ontwikkeld.

Het LMK pakket bevat:

  • Een verzamelmap met alle LMK’s, voorbeelden van lasmethodebeschrijvingen (LMB’s) en mogelijkheid het tot opbergen van lasserskwalificaties (LK’s),
  • Online toegang tot alle LMK’s binnen het pakket,
  • Recht op het gebruik van later aan het pakket toegevoegde LMK’s.

QAPartners biedt tevens

EN1090 Begeleiding

Wij bieden volledige begeleiding in het behalen van de EN 1090 ceritificering. Het proces is niet makkelijk, wij maken het makkelijk voor u. Wij kunnen u ontzorgen door u te begeleiden door alle stappen van het proces, inclusief kwalificeren, opleiden van de professionals.

Starterspakket

Voor het borgen van de kwaliteit binnen de lastechniek zijn diverse middelen en materialen nodig. Kosten en tijd worden bespaard doordat we een volledige èn voordelige Starterspakket hebben samengesteld met alle benodigde materialen.